Ibland är jag med och spelar teater i Folkteaterns regi, när dom behöver en sån typ som jag är men för det mesta spelar jag på egen hand.

Jag är väl en typisk "ståuppare". Anledningen till att jag låter lite tveksam är att jag sysslade med "ståuppkomik" innan begreppet var uppfunnet. Hela verkstaden var full av gubbar som berättade historier, tänkte högt och levererade dräpande formuleringar på olika dialekter. Det var bara att ta för sej. Ett slags råmaterial som man bearbetar och gör till sitt. Att härma, hämta inspiration från andra gubbar var också något jag ofta prövade under varvstiden. Jag provsmakade på uttryck och dialekter. När jag började på teatern insåg jag möjligheterna att kunna använda mej av denna gåvan i mina föreställningar. Jag utvecklade en alldeles egen stil. Eget musikaliskt material kryddat med dialektakrobatik! Ibland förser jag mina rollfigurer med kända röster.

Boka / info

Just nu håller jag på att repetera in Knegarlåtar tillsammans med Bruno Bran. Det är en musikalisk betraktelse över arbetslivet. Beräknas var klar våren - 12.

 Boka föreställningen hos författaren själv
0707- 807581 / 031 - 607564 / 031 - 878913

Du kan även direkt skicka en intresseanmälan
info@funseth.com

    © 2000 by "Ordknåparen". Concept & Design by Okire Publishing.